Броени дни остават до началото на 39-то издание на Международното

...
 Броени дни остават до началото на 39-то издание на Международното
Коментари Харесай

Берковица промотира туризма си с атрактивен щанд на международно изложение

 Броени дни остават до началото на 39-то издание на Международното туристическо ревю ВАКАНЦИЯ & СПА, в което ще взе участие Община Берковица.
На личен щанд с атрактивен дизайн Община Берковица ще показа рекламни материали с туристическите дадености на града под Ком – естествените забележителности, културно-историческото завещание, традициите и обичаите, занаятите и събитията, които отличават Берковица от останалите обитаеми места в културната карта на България. 
На щанда посетителите ще се срещнат с годишните културни събития, които се организират в Берковица и които са спечелили фенове в цялата страна - Фестивал на духовите оркестри – БДМ фест, всеобщ поход до връх Ком, обичайните празници на Берковския Балкан и на малината, Мото рок фест Берковица, празника на град Берковица – 8 септември, Национална литературна премия „ Йордан Радичков “.
С присъединяване си в формалното разкриване на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2023, фолклорни сформира от нашия град - танцов състав „ Малинарка “ и фолклорен клуб „ Танцувай за здраве “ ще показват очарованието на нашите обичаи и традиции като ни потопят в магията на локалния фолклор. 
" Докоснете се до нашата Берковица – чудното българско райско кътче!
А щом я посетите и усетите нейната магия, тя ще остане вечно в сърцето ви! ", пишат от управата в градчето.
Посетете щанда на Община Берковица на ВАКАНЦИЯ & СПА 2023 / Интер Експо Център - София  /  Зала 2 / 15-17 февруари
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР